LOVING KINDNESS meditation

Del dette indlæg

Jeg vil gerne dele en meditation om kærlig venlighed med dig, som er kendt som “metta” eller LOVING KINDNESS meditation .

Det er en traditionel buddhistisk meditation.

Der er fem udsagn om kærlig venlighed. Fokusset i meditationen om kærlig venlighed er at opbygge en medfølende og venlig indstilling mod sig selv, vores kære, mennesker der er neutrale for os, de besværlige mennesker i vores liv og alle i hele verden. For hver gang udvides cirklen af medfølelse.

Den starter med dig selv.

Du siger tre gange:

”Må jeg blive fyldt med kærlig venlighed. Må jeg være sund, fredfyldt og afslappet, glad og fri fra lidelse.”

Dernæst opbygger du samme indstilling til en af dine kære og gentager igen tre gange:

”Må [navnet på person] blive fyldt med kærlig venlighed. Må hun/han være sund, fredfyldt og afslappet, glad og fri fra lidelse.”

Hvis du er et visuelt orienteret menneske, vil du måske på dette punkt finde det nyttigt at se personen for dig – og så fremdeles gennem hele meditationen.

Derpå gentager du igen samme udsagn for en neutral person i din omkreds, som du ikke rigtig kender. Måske en, du passerer i gangen på dit arbejde eller en der scanner dine varer ind i supermarkedet.

Derefter kommer turen til en besværlig person. Den kan endda være en af dine nærmeste. Det ved du bedst.

Endelig projicerer du denne indstilling ud mod verden og gentager tre gange:

”Må alle følende væsner blive fyldt med kærlig venlighed. Må de være sunde, fredfyldte og afslappede, glade og fri fra lidelse.”

Du kan lave lige så mange runder eller så få runder, som du vil. Der er ingen bestemt regel, som siger, at du er nødt til at lave meditationen på en bestemt måde.

Det hele handler OM din indstilling.

Namaste!

Eva

Indkøbskurv

Hvad leder du efter?

Filtrer: Størrelse
Filtrer: Farve
Størrelsesguide - Overdele
Følg vores guide, og se hvordan din normale størrelse passer. Bemærk, at dette er en generel guide, og at størrelser kan variere mellem mærke og model.
EU
INT
UK
30
XS
23
32
S
24
34
M
25
36
M/L
26
38
L
27
40
XL
28
42
XXL
29
Størrelsesguide - Underdele
Følg vores guide, og se hvordan din normale størrelse passer. Bemærk, at dette er en generel guide, og at størrelser kan variere mellem mærke og model.
EU
INT
UK
30
XS
23
32
S
24
34
M
25
36
M/L
26
38
L
27
40
XL
28
42
XXL
29