Bæredygtig kvalitets yogatøj og yogaudstyr fra mange kendte mærker

Vi har gjort nemt for dig og samlet alt omkring din yogatræning ét sted, wesselyoga.dk. Vi har omhyggeligt og nøje udvalgt bæredygtigt yogaudstyr og yogatøj til din yogatræning.  Vi udvider sortimentet til denne sæson, så det i endnu højere grad matcher de højeste standarder både til forhold til mennesker og miljø.

Vores udvalg af yogaudstyr og yogatøj er udelukkende fra kendte og anerkendte mærker, mærker som Manduka, MANDALA, Urban Goddess og Bella Beluga.

Yogaudstyret fra Manduka er designet af yogier og elsket af yogalærere i hele verden.  Yogamåtter, yogablokke, yogabælter, yogatæpper og bolsters til restorative yoga eller yin yoga er produceret af omhyggeligt udvalgte materialer med gennemtænkt design med henblik på at påvirke miljøet mindst muligt. Resultatet er produkter af høj kvalitet med et endnu højere formål – nemlig at støtte dig i at holde fokus på din yogapraksis/yogatræning.

Hos Wessel Yoga kan du også købe nogle skønne yogapuder i forskellige størrelser, som kan bruges som siddepude, knæpude, meditationspude, som pude under baghovedet eller du kan bruge puderne i din hverdag, så du kan ligge eller sidde bedre og mere behageligt. Puderne er også nemme at transportere, så de nemt kan være i din kuffert på din yogarejse.

I webshoppen kan du finde smukt og funktionelt yogatøj udviklet af passionerede yoginier og yogalærere – unikt design fra danske Bella Beluga, fra tyske Mandala og fra hollandske Urban Goddess. Alt det yogatøj, som Wessel Yoga tilbyder, er af høj kvalitet og produceret med hensyntagen til miljøet.

Yogatøjet kan med fordel også bruges til pilates, løb, hjemmetræning, fritid osv.

I webshoppen kan du tilmelde dig til al min yogaundervisning, som jeg tilbyder i Herning, Yoga I Domen, samt workshops og tema yoga.

Alt vores yogatøj er udvalgt i forhold til kvalitet og funktionalitet, så du kan fokusere på din yogatræning.

Jeg håber meget, at vi kan inspirere og vejlede dig om din yogatræning.

Se udvalget her

Indkøbskurv

Hvad leder du efter?

Filtrer: Størrelse
Filtrer: Farve
Størrelsesguide - Overdele
Følg vores guide, og se hvordan din normale størrelse passer. Bemærk, at dette er en generel guide, og at størrelser kan variere mellem mærke og model.
EU
INT
UK
30
XS
23
32
S
24
34
M
25
36
M/L
26
38
L
27
40
XL
28
42
XXL
29
Størrelsesguide - Underdele
Følg vores guide, og se hvordan din normale størrelse passer. Bemærk, at dette er en generel guide, og at størrelser kan variere mellem mærke og model.
EU
INT
UK
30
XS
23
32
S
24
34
M
25
36
M/L
26
38
L
27
40
XL
28
42
XXL
29