Yoga er en guideline til at leve et sundt og positivt liv 

Hvad er Yoga?

Yoga er en livsfilosofi, en guideline til at leve et sundt og positivt liv her og nu. Yoga er et redskab, der hjælper os med at komme tilbage til vores naturlige tilstand af balance og komme i kontakt med det indre dig, fred og kærlighed. Yoga er ikke religiøst eller mystisk, men handler dybest set om at være til stede i det, man gør lige nu og her.

Ordet Yoga stammer fra Sanskrit og ordet YUI, som betyder “at forene”.

Yoga stammer oprindeligt fra Indien og er en flere tusind år gammel metode til at skabe forening mellem krop, sind og ånd. Det har udviklet sig igennem årene og har siden 1900 tallet spredt sig til den vestlige verden.

Yoga kan ikke ændre livet, men yogaen kan lære os at møde og håndtere det, der er og det vi møder på vores livsrejse.

”Livet er, hvad det er. Du kan ikke forandre det, men du kan forandre dig selv”
Inayat Khan
Hvad er yoga godt for?

Yoga virker på en gang afstressende og vitaliserende. Den er desuden styrkende og smidiggørende samt dybt regenererende. Skavanker som dårlig ryg, spændingshovedpine, fordøjelses- og søvnproblemer forebygges og afhjælpes ved regelmæssig praksis. Den enkeltes energi og modstandskraft øges. Mentalt vil man desuden opleve at få et bedre kendskab til sig selv og sine ressourcer samt en større oplevelse af indre ro.

Yoga kan dyrkes af alle uanset alder, køn, størrelse og tidligere erfaringer med yoga. Det er ikke nødvendigt at være specielt stærk eller smidig. Det der har betydning er, at du har lyst til at arbejde med dig selv og din krop, at du tør at være autentisk i forhold til dine følelser og tanker, og respondere ærligt på det, kroppens fortæller dig. I Yoga behandles kroppen med værdighed og respekt, for den er det primære værktøj i en persons arbejde og vækst.

Undervisning med ro og fordybelse

Min undervisningsform bærer præg af ro og fordybelse. Jeg vil gerne give dig et pusterum i hverdagen og en mulighed for at lade yogaen bringe dig ned i kroppen, hvor du samtidigt styrker og smidiggør den, samt løsner op for spændinger, så energien kan flyde frit, hvilket efterlader både krop og sind renset.

For fuldstændigt at forstå og mærke hvad yogaen er, må man selv opleve og erfare yoga.

“Yoga er en rejse, hvor du kommer i kontakt med det dybeste og bedste inden i dig. Det er som at have et indre hjem, hvor der altid er lys, varme og kærlighed.”

Eva Wessel