Vil du gerne give dine medarbejdere en afstressende pause fra deres arbejdsliv i din virksomhed? 

Vil du gerne have mere glæde, trivsel og energi hos dine medarbejdere?

Hvis det er målene, så er yoga på din virksomhed en rigtig god begyndelse.

Målet med yoga på din virksomhed er enkelt:

Større nærvær i hverdagen

Mere energi, klarhed og overskud til at være kreativ

Mental styrke

Konkrete redskaber til at finde ro og balance i en travl hverdag

At skabe trivsel, forebygge stress og nedsætte sygefravær

Firma Yoga tilbydes både på lektionsbasis, som et forløb eller som yoga event, alt efter dine/dine medarbejderes ønsker og behov.

I et forløb med firmayoga tager jeg altid udgangspunkt i jeres situation. Vi starter med en samtale, hvor jeg sammenfatter, hvordan yogaen kan hjælpe dine medarbejdere i deres forskellige jobfunktioner. Ud fra denne gennemgang sammensættes et skræddersyet yoga program til jer, der netop tager højde for den enkeltes behov. Programmet vil indeholde de stillinger og sekvenser, som er mest gavnlige for deltagerne.

Normalt varer undervisningen ca. 90 min. pr. gang.

Et forløb med firmayoga kan tilpasses virksomheden, jeres lokaler og øvrige faciliteter. Det er således langt fra nødvendigt med en træningssal eller en masse udstyr for at kunne dyrke yoga. Jeg medbringer yogamåtter og du sørger for gulvplads.

Kontakt yogalærer Eva Wessel for yderlige oplysninger og pris på mail [email protected] med dit og virksomhedens navn, samt kontakt oplysninger.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail [email protected] eller mobil 51342507, hvis du vil høre, hvad firmayoga kan gøre for dine medarbejdere.