Firma yoga

Vil du gerne have mere glæde, trivsel og energi hos dine medarbejdere?
Vil du gerne give dine medarbejdere en afstressende pause fra deres arbejdsliv i din virksomhed? Hvis det er målene, så er yoga på din virksomhed en rigtig god begyndelse.
Målet med yoga på din virksomhed er enkelt
Sådan fungerer det

Firmayoga tilbydes både på lektionsbasis, som et forløb eller som yoga event, alt efter dine/dine medarbejderes ønsker og behov.

I et forløb med firmayoga tager jeg altid udgangspunkt i jeres situation. Vi starter med en samtale, hvor jeg sammenfatter, hvordan yogaen kan hjælpe dine medarbejdere i deres forskellige jobfunktioner. Ud fra denne gennemgang sammensættes et skræddersyet yoga program til jer, der netop tager højde for den enkeltes behov. Programmet vil indeholde de stillinger og sekvenser, som er mest gavnlige for deltagerne.

Normalt varer undervisningen ca. 90 min. pr. gang.

Et forløb med firmayoga kan tilpasses virksomheden, jeres lokaler og øvrige faciliteter. Det er således langt fra nødvendigt med en træningssal eller en masse udstyr for at kunne dyrke yoga.

Hvad koster firma yoga?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail eva.wessel@wesselyoga.dk med dit og virksomhedens navn, samt kontakt oplysninger eller telefon 
5134 2507 for yderligere oplysninger og pris.