Handelsbetingelser

Bestilling

På www.wesselyoga.dk kan du bestille alle de varer og ydelser, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på info@wesselyoga.dk.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms og uden udgiften til forsendelse med Post Danmark. Priserne er dagspriser.

Når du handler med www.wesselyoga.dk, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@wesselyoga.dk.

Levering og fragt

Wessel Yoga leverer med Post Danmark  på alle hverdage. Du bestemmer selv, om du vil have leveret med eller uden omdeling.

Hvis du bestiller inden kl. 12.00 på hverdage, afsender vi dine varer samme dag.

Prisen for fragt med omdeling er 85 kr. og fragt uden omdeling er 49 kr.

Gratis fragt på køb over 850 kr.

Den forventede leveringstid er 1-3 hverdage. 

Fragtfri levering er kun muligt, hvis du køber yogaundervisning, retreats, workshops eller yogarejser.

Betaling

Wessel Yoga modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved dit køb. Betaling af undervisning, workshops, retreats og lignende bliver opkrævet ved tilmelding/køb, da din betaling er lig med reservering af en eller flere pladser til undervisning m.v.

Wessel Yoga bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kort oplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at du kan foretager dine betalinger sikkert.

Fortrydelsesret:

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Vær opmærksom på, at du ikke kan få pengene retur for varer, der er købt på udsalg (sale). Du kan altid bytte til en anden vare eller få et tilgodebevis.

Venligst kontakt os på e-mail: info@wesselyoga.dk, hvis du ønsker at bytte eller returnere produkter.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@wesselyoga.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende den med retur. Du finder den her.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Godtgørelsen modtages senest 14 dage efter varer er modtaget retur.

Yogamåtterne må ikke være pakket op, hvis de skal byttes eller returneres.

Reklamationsret på yogatøj og udstyr

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening/brug af produktet.

Wessel Yoga vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering:
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Wessel Yoga
Ingridsvej 53
7400 Herning

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion:
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Klage

Ønsker du at klage over en handel hos www.wesselyoga.dk, er der mulighed for at kontakte Forbrugerklagenævnet eller du kan skrive til dem på følgende adr.:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Telefon nr.: 41715000.

Reklamationsret på undervisning, workshops, retreats og lignende

For så vidt angår køb af undervisning, workshops, retreats og lignende gælder, at leveringen sker, når undervisningen afholdes, og der ikke er returret eller fortrydelsesret, da det ikke er et fysisk produkt, men undervisning.

Betaling for en enkelt yogatime refunderes ikke, hvis du afmelder. Ved afmelding af et forløb eller en workshop, herunder workshops som løber over en periode – refunderes det fulde beløb minus et gebyr på 400 kr. hvis der afmeldes 2 uger før kursets start. Ved afmelding inden for 2 uger før et forløb eller en workshop, refunderes sædvanligvis ingen betaling.

Retreats:

Din plads bliver reserveret ved indbetaling af depositummet. Depositummet bliver ikke refunderet ved afmelding.

Hvis du har indbetalt retreatens fulde beløb, refunderes 50 % af dette beløb ved afmelding mere end 8 uger før retreatens start. Sker afmeldingen mindre end 8 uger før, refunderes beløbet ikke. 

Pladsen kan evt. overdrages til en anden person.