Positive AFFIRMATIONER til NOVEMBER

Del dette indlæg

Vi har alle sammen nogle dage, hvor vores tanker spænder ben for en god dag. Negative indre dialoger med dig selv kan virke overvældende og påvirke vores selvfølelse og humør. Men positive affirmationer kan være et effektivt værktøj til at ændre vores tankemønstre og fremme en mere positiv og styrket tankegang.

Affirmationer er positive og bekræftende sætninger, som vi gentager for os selv. De kan være nyttige på enhver måde, men måske ekstra meget, når vi kommer til den mørke og kolde november måned, som for mange er en travl og stressende tid.

Når vi gentager disse sætninger, træner vi vores hjerner til at tænke mere positivt og ændre vores negative tanker. Det kan tage tid for hjernen at vænne sig til de nye tankebaner, så det er vigtigt at være vedholdende og gentage affirmationerne regelmæssigt.

Her vil jeg dele med dig 10 affirmationer som en inspiration, som du kan lave om til helt dine egne positive affirmationer:

  • Jeg er taknemmelig for alle de muligheder, november bringer.
  • Jeg er åben for at lære og vokse i denne måned.
  • Jeg tillader mig selv at hvile og genoplade, når det er nødvendigt.
  • Jeg tillader mig selv at give slip på det, der ikke længere tjener mig.
  • Jeg er fyldt med energi og motivation for at opnå mine mål.
  • Jeg omfavner forandring og ser det som en mulighed for personlig udvikling.
  • Jeg vælger at være tilstede og nyde de små øjeblikke i denne måned.
  • Jeg omgiver mig med positivitet og inspirerende mennesker.
  • Jeg udtrykker kærlighed og taknemlighed over for dem, der er vigtige for mig.
  • Jeg er taknemlig for alle mine erfaringer og bruger dem til at skabe et meningsfuldt liv.

 

Namasté!

Eva

 

Indkøbskurv

Hvad leder du efter?

Få 15 % rabat på din næste ordre
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og forkæl dig selv med 15 % rabat på dit næste køb af yogaudstyr og yogatøj.
Filtrer: Størrelse
Filtrer: Farve
Størrelsesguide - Overdele
Følg vores guide, og se hvordan din normale størrelse passer. Bemærk, at dette er en generel guide, og at størrelser kan variere mellem mærke og model.
EU
INT
UK
30
XS
23
32
S
24
34
M
25
36
M/L
26
38
L
27
40
XL
28
42
XXL
29
Størrelsesguide - Underdele
Følg vores guide, og se hvordan din normale størrelse passer. Bemærk, at dette er en generel guide, og at størrelser kan variere mellem mærke og model.
EU
INT
UK
30
XS
23
32
S
24
34
M
25
36
M/L
26
38
L
27
40
XL
28
42
XXL
29