YOGAREJSE TIL LA PALMA – DEN SMUKKE OG GRØNNE KANARISKE Ø

Del dette indlæg

Vil du bytte efterårets mørke ud med lyset, nærværende dage og varmen? Mit hjerte er faldet for et helt særligt sted  – La Palma – den grønneste af alle de kanariske øer.

Øen bliver også kaldt for La Isla Bonita – den smukke ø med sine utrolige landskaber, smukke skove, unikke strande, de mest spektakulære solnedgange og en stjernehimmel fri for lysforurening.

La Palma – uden tvivl den smukkeste og formentligt den sidste uspolerede ø af De Kanariske Øer. Naturen er intet mindre end formidabel og fyldt med kontraster.

La Palma har en særlig kraft, der er i stand til at fremkalde en meget speciel effekt, som bliver kaldt for “LaPalmaEffect”.  Sådan beskriver beboerne selv La Palma, som har kapacitet til at regenerere, revitalisere, fylde dig med energi, harmoni, god atmosfære, godt humør, nulstilling og ro. Det er nemlig den ro og nulstilling, som jeg selv mærker mest på La Palma.

 

Vores hjem på La Palma bliver en smuk og stor resort på den sydvestlige del af La Palma – den mest solrige del. Resorten er virkelig smuk med masser af eksotiske planter lige ved Atlanterhavet. Der er ikke mindre end 7 swimmingpools, et stort areal til afslapning på solsenge, restaurant lige ved Atlanterhavet, snack bar og spa. Det er virkelig skønt at komme med i gear, solbade, hygge og ikke mindst dyrke yoga, somatics og mindfulness.

Værelserne på hotellet er store og rummelige. Der er køleskab og elkedel, badekar på badeværelset, der pifter det hele endnu mere op – ren forkælelse. Det er muligt at book et værelse med havudsigt, som virkelig kan anbefales, da solnedgangene er helt magiske, særlige og smukke.

Denne yogarejse er All Inclusive yogarejse, der inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad. Der er adgang til frugt og snacks dagen lang, samt drikkevarer, te og kaffe er også til fri brug.

HVORDAN SER EN UGE PÅ YOGAREJSE TIL SMUKKE LA PALMA UD?

Selvom La Palma befinder sig langt væk fra Danmark i Atlanterhavet, tager det alligevel kun mellem 4-5 timer at flyve dertil.
Ved ankomsten venter de søde Bravo Tours rejseledere på os. En bus kører os derefter til vores smukke resort. Det tager ikke mere end 1 time, så er vi ankommet. Man kan med det samme mærke det behagelige klima der – se og høre havet, hvilket virker beroligende.

MINDFUL WALK TIL DEN SMUKKE STRAND OG YOGA UNDER PALMERNE

Dagene på La Palma starter med mindful yoga, hvor vi løsner spændinger, inden vi hilser solen med solhilsner og nænsomt arbejder kroppen igennem. Vi har god tid til at komme i dybden med yoga, somatics og tilstedeværelse.

Efterfølgende er resten af dagen fri, inden vi mødes til en afstressende yoga og somatics session på terrassen med udsigt over Atlanterhavet eller under palmerne.  Efter yogaen er der tid til hygge, hvor vi mødes for at nyde de smukke solnedgange inden middagen. Det plejer at være vildt hyggeligt.

En af morgener går vi mindful til en smuk strand, hvor vi nyder bølgerne, roen og den særlige stemning, der er. Turen fører os forbi bananplantager med den smukkeste udsigt over bjergene og havet.

 

En dag på din yogarejse er også egnet til oplevelser på smukke La Palma. Der er mulighed for at opleve den smukke og grønne regnskov. Her kan man virkelig opleve og se, hvor grøn øen er, se helt fantastiske smukke eksotiske planter. På turen kommer vi også til en lille landsby, hvor der kan nydes en ægte lokal og autentisk mad og måske en kold øl.

Man har også mulighed for at gå på opdagelse mellem bjerge, dale og vulkankratere.

På denne yogarejse til La Palma vil du via daglige yoga sessioner, somatics praksis, mindfulness, afslapning, smuk natur og god tid til dig selv opnå mere nærvær, ro, glæde og tilstedeværelse.

DU KAN KOMME TIL SMUKKE LA PALMA MED MIG PÅ FØLGENDE DATOER:

8.- 15. november 2024

15.- 22. november 2024

7.- 14. marts 2025

14. – 21. marts 2025

Yogarejserne bliver arrangeret i samarbejdet med Bravo Tours.
Vi flyver direkte fra både Billund og København.

Jeg glæder mig til at møde dig på La Isla Bonita!

Namasté!

Eva

Indkøbskurv

Hvad leder du efter?

Filtrer: Størrelse
Filtrer: Farve
Størrelsesguide - Overdele
Følg vores guide, og se hvordan din normale størrelse passer. Bemærk, at dette er en generel guide, og at størrelser kan variere mellem mærke og model.
EU
INT
UK
30
XS
23
32
S
24
34
M
25
36
M/L
26
38
L
27
40
XL
28
42
XXL
29
Størrelsesguide - Underdele
Følg vores guide, og se hvordan din normale størrelse passer. Bemærk, at dette er en generel guide, og at størrelser kan variere mellem mærke og model.
EU
INT
UK
30
XS
23
32
S
24
34
M
25
36
M/L
26
38
L
27
40
XL
28
42
XXL
29