YOGAFERIE PÅ KRETA OKTOBER 2019 (UDSOLGT)


YOGAFERIE PÅ KRETA

fra 4. oktober til 11. oktober 2019 (UDSOLGT)

Glæd dig til en uges yogaferie på Kreta, hvor du lægger alle dine daglige gøremål til side og fylder din uge op med masser af skøn yoga, meditation, afslapning og nærvær.

Du kommer helt ned i tempo og skaber balance mellem krop, sind og sjæl via daglige yogasessioner præget af ro og fordybelse.
Intention med yogarejsen er at skabe et trygt rum for dig præget af nærvær og fordybelse, så du kommer hjem afslappet, afbalanceret, glad og smilende.
Når du er på yogarejse, opstår der gerne nye bekendtskaber, fordi vi hurtigt bliver en fasttømret gruppe med en fælles interesse for yoga.
Rejs med til Kreta og vend hjem med ny energi og gode oplevelser fra Kreta.

Formålet med yogarejsen
Denne yogarejse er for alle, der har brug for et pusterum i en travl hverdag – uanset din alder og køn. Du behøver ikke at have prøvet yoga før eller være specielt smidig for at få glæde af yoga-og åndedrætsøvelserne, samt afspændingen. Alle kan være med. Du trykker på pauseknappen, kommer helt ned i tempo, skruer op for den indre online-knap via daglige yogasessioner præget af ro og fordybelse.

“Min intentionen med yogarejsen er at skabe et trygt rum for dig præget af nærvær og fordybelse, så du kommer hjem afslappet, afbalanceret, glad og smilende og med en sundere og stærkere krop.”

Yogaferiens program og rytme
Med undtagelse af rejsedagene og en yogafri-dag starter ugens dage med to timers dynamisk morgenyoga kombineret med åndedrætsøvelser og afspænding. Alt sammen for at vække kroppen, så du er klar til dagens oplevelser, hvad enten du vil slappe af ved poolen (indendørs/udendørs), på stranden, læse en bog, få massage i hotellets spa-afdeling, nyde atmosfæren på hotellet eller noget helt andet.
Senere på eftermiddagen lander du igen på yogamåtten til blid og afstressende yoga med åndedrættet og nærværet i fokus. Undervisningen afsluttes med dyb afspænding og en guidet meditation. Undervejs lærer du nogle teknikker, som du også kan bruge, når du kommer hjem.

En dag midt på ugen er yogafri, hvor du har mulighed for en lidt længere udflugt. Besøg fx Samaria-kløften og gå en tur gennem Europas længste og smukkeste kløft. Det er en meget betagende rute, som forblinder med mange udsigtspunkter undervejs. Turen er 16 kilometer, og naturen ændrer sig på ruten. Du kan selvfølgelig også vælge at sejle ud på havet og nyde en bådtur, leje en bil og køre rundt på øen eller besøge en af øens bedste strande Elafonissi.

Yogalæreren
Eva Wessel, certificeret yogalærer, som har efteruddannet sig i Restorative Yoga og Somatics Movement Coach (SEC) arbejder som yogalærer og underviser i forskellige yoga workshops og tilbyder yoga retreats. Evas undervisningsform bærer præg af ro og fordybelse, hvor hun giver eleverne et pusterum i hverdagen og en mulighed for at lade yogaen bringe dem ned i kroppen. Læs mere på www.wesselyoga.dk

Vi bor på et moderne boutique-hotel kun for voksne
På rejsen bor vi på det helt nye hotel Aloe Boutique Suites, kat. 4,i byen Kalives, der er kendt som et lille, hyggeligt fiskerleje med charmerende tavernaer.
Her får du høj kvalitet fra start til slut, da hotellet åbnede i 2018, og der er kun 20 meter til stranden og vandet, hvor der er mulighed for at gå mange gode ture.
Læs mere om hotellet her

Pris pr. person i delt superior værelse: 6.698 kr.

Tillæg ved singlebrug: 1.900 kr. (maks. 5 stk.)

Tilkøbsmuligheder:
Flymad: 180 kr. pr. person
Afbestillingsforsikring: 249 kr. pr. person
Rejseforsikring: 261 kr. pr. person

Tilbuddet inkluderer:
• Fly Billund – Kreta t/r
• Bagage 20+5 kg
• Transport lufthavn – hotel t/r
• Ophold på Aloe Boutique Suites
• Halvpension (morgenmad og aftensmad) på hotellet
• Adgang til yogaområde både indendørs og udendørs
• Yoga undervisning som beskrevet i program med underviser Eva Wessel
• Dansk rejselederservice

Der er max. 18 pladser, så vent ikke for længe, hvis du ønsker at være med.

Tilmelding
Til Bravo Tours på telefon 9627 3777 eller på Bravo Tours hjemmeside her.

Du er altid velkommen til at kontakte yogalæreren, Eva Wessel på telefon 51342507 eller på mail [email protected], hvis du skal have noget uddybet vedrørende yogaundervisningen.

Glæd dig til en afslappende yogaferie på Kreta!

Eva