SOMMER RETREAT PÅ SAMSØ


Sommer yoga retreaten inviterer dig til en yogaoplevelse på et smukt og stemningsfyldt retreat center, Mellem-rummet på Samsø. Du praktiserer yoga 2-3 gange om dagen, oplever naturen i fuldt flor og bliver forkælet med sund vegetarisk kost. Samsø´s natur er i sig selv et besøg værd og når det så kombineres med yoga, giver det rigtigt gode betingelser for, at du kommer helt ned i tempo, finder ro i krop og sjæl og du får nogle skønne og fredfyldte dage. Du kommer helt tæt på dig selv. Du kommer hjem til dig selv.

Hvem kan deltage

Retreaten er for dig, der gerne vil lægge de dagligdags gøremål til side og komme tæt på dig selv, opleve yogaens og naturens helende evner. Min intention med retreaten er at skabe et trygt rum for dig præget af nærvær og fordybelse, så du kommer hjem afslappet, afbalanceret, glad og smilende.

Denne retreat er både for dig, der er erfaren indenfor yoga, men den er også for dig, som er nybegynder. Vi byder dig varmt og kærligt velkommen til et rum med trygge rammer. Alle kan være med. Mit udgangspunkt er der, hvor du og din krop er lige nu. Undervisningen bliver altid tilpasset deltagerne.

Retreatens program og rytme:

Dagene starter med morgenyoga, åndedrætsøvelser og afspænding. Efter morgenmaden er der mulighed for at nyde Samsø på egen hånd, eller gøre lige præcis det, som du har lyst til. Du kan finde et hyggeligt sted i haven eller et lille hyggeligt hjørne i Mellem-rummet, tage en tur til stranden eller opleve den skønne natur på egen hånd enten på cykel eller på gåben.
Gennem hele opholdet bliver du forkælet med sund, vegetarisk mad med mange lokale råvarer, både om morgenen, til frokost, som du også kan få i form af en madpakke, så den kan nydes i naturen og til aften. Frugt, the, kaffe og sunde snacks i løbet af dagen.
Senere om eftermiddagen bliver du undervist i blid afstressende yoga. Du vil bevæge dig mellem meget meditative og langsomme somatiske øvelser og traditionelle restorative/genopbyggende stillinger. Dette har til formål at frigøre spændinger, som har sat sig i musklerne gennem livet, for mange i form af stress, travl hverdag og smerter. Undervisningen bliver afsluttet med dyb afspænding og en guidet meditation. Om aftenen bliver der serveret middag med hyggeligt og kærligt samvær med de andre deltagere efterfulgt af the.

Lige før sengetid tilbyder jeg Restorative Yoga og Pranayama (åndedrætsøvlser), som er valgfrit. Så er du klar til at sige godnat bagefter.

Pris og tilmelding:

Early Birdy prisen er 2.950,- kroner ved tilmelding/betaling af depositum inden d. 1. maj 2019  

Prisen er 3.250,- kroner ved tilmelding/betaling af depositum fra 1. maj 2019

Under dit ophold deler du værelset med to eller tre andre deltagere af samme køn.

Tillæg for et enkeltværelse er 750,- kroner. Her er dog et begrænset antal pladser.

Tillæg for et dobbeltværelse er 400 kroner (hvis et par ønsker et værelse alene)

Tilmelding sker ved indbetaling af depositummet på 1.200 kr. inden d. 1. maj 2019 eller

1.500 kr. fra d. 1. maj 2019.

Restbeløbet indbetales senest d. 13. juni 2019 (15 dage før retreaten starter).

Send mail til [email protected] eller gennem webshoppenwww.wesselyoga.dk.

Dit udbytte:

  • Overnatning i dobbeltværelse eller enkeltværelse
  • 12 timers yogaundervisning
  • Fuld forplejning
  • Sengetøj, håndklæder
  • Alt yogaudstyr til yogaundervisningen
  • En udflugt til et af de smukke steder på øen
  • Retreaten giver dig mulighed for at komme væk fra dine gøremål, opgaver og pligter. Her får du mulighed for at komme lidt dybere ned i din yogapraksis, mulighed for at lytte indad, finde tilbage til dig selv og bare at være fuldstændig som du er.

Det praktiske:

Der er mulighed for afhentning ved færgen ved din ankomst, hvis du har brug for det uden ekstra omkostninger.

Det er meget nemt at komme rundt på cykel på Samsø og afstandene er korte mellem byerne. De ganske få steder, hvor cyklen ikke kan komme frem, ser alligevel bedst ud i spadserefart.

Det er muligt at leje en cykel, så du kan nemt komme rundt på den smukke og grønne ø, hvor du samtidig tager hensyn til naturen.

Transport til og fra Samsø:

Mellem-rummet er beliggende 5 km fra Sælvig (færge fra Jylland) og 8 km fra Ballen (færge fra Sjælland).

Fra Sjælland sejler færgen fra Kalundborg.

Se sejltider fra Sjælland og book din billet:

http://www.faergen.dk/

Fra Jylland sejler færgen fra Hou og fra Århus.

Se sejltider fra Jylland og book din billet:

http://www.tilsamsoe.dk/ og http://www saax.dk

Tjek den aktuelle sejlplan, book din billet i god tid. Tjek om der er særtilbud, hvis I er flere der rejser/kører sammen.

Betingelser:

Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage, får du det indbetalte beløb refunderet minus et administrationsgebyr på 1.200 kr., hvis du afmelder dig senest 4 uger før retreat start (31. maj 2019). Sker afmeldingen mindre end med 4 uger før (31. maj 2019), refunderes beløbet ikke.

Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden, hvis du selv er forhindret. Giv os besked i det tilfælde og informer os om personens navn og kontaktoplysninger.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Har du spørgsmål til retreatens indhold eller yogaundervisningen, så kontakt endelig Eva på mail [email protected]

Jeg glæder mig til at byde dig hjertelig velkommen.

Namaste!

Eva Wessel