YOGAFERIE I THAILAND


To ugers retreat fra 11. til 24. marts 2019

Forestil dig, at du starter hver morgen med yoga omgivet af palmer, eksotiske fuglelyde og bølgernes brus. Du giver dig tid til at lande i øjeblikket.

Mærke kroppen og åndedrættet – og suge alt lyset, solen, varmen og næringen ind i dig. Time for time skaber du balance mellem din krop, dit sind og din sjæl.

Lad forestillingen blive til virkelighed – rejs med på en eksotisk yogaferie med Bravo Tours til Thailand i marts 2019.

Min intention med yogarejsen er at skabe et trygt rum for dig præget af nærvær og fordybelse, så du kommer hjem afslappet, afbalanceret, glad og smilende.

 

Formålet med yogarejsen
Glæd dig til en yogaferie i smilets land, Thailand, hvor du fylder din ferie op med masser af skøn yoga, meditation, afslapning og nærvær. Du trykker på pauseknappen, kommer helt ned i tempo, skruer op for den indre online-knap via daglige yogasessioner præget af ro og fordybelse.

“Min intention med yogarejsen er at skabe et trygt rum for dig præget af nærvær og fordybelse, så du kommer hjem afslappet, afbalanceret, glad og smilende og med en sundere og stærkere krop.”

Yogaferiens program og rytme
Dagene starter med to timers dynamisk morgenyoga kombineret med åndedrætsøvelser, meditation og afspænding. Alt sammen har til formål at vække kroppen, så du er klar til dagens oplevelser, hvad enten du vil slappe af ved poolen, på stranden, læse en bog, få thai-massage eller en behandling i hotellets SPA-afdeling. Du kan også vælge at tage på opdagelse i nærområdet, der byder på mange spændende oplevelser.

Senere på eftermiddagen lander du på yogamåtten igen til to timers blid og afstressende yoga med åndedrættet og nærværet i fokus. Undervisningen afsluttes med en dyb afspænding og en guidet meditation. Du lærer nogle teknikker, som du også kan bruge, når du kommer hjem.

Der vil være 2-3 yoga-fridage, hvor du har mulighed for at tage på en lidt længere udflugt. På rejsemålet fortæller Bravo Tours’ dansktalende rejseleder gerne mere om dine muligheder, men du kan fx tage på Tuk-Tuk tur i Hua Hin, besøge et af Thailands berømte flydende markeder eller tage med til lokale oplevelser i Syd.

Yogaen er for alle – uanset din alder og dit køn. Du behøver ikke at have prøvet yoga før eller være specielt smidig for at få glæde af yoga-og åndedrætsøvelserne, samt afspændingen. Alle kan være med. Mit udgangspunkt er der, hvor du og din krop er lige nu. Undervisningen bliver altid tilpasset deltagerne, da Eva Wessel dagligt underviser elever med mange års erfaring, nybegyndere i yoga – med hensyn – og mindfulness.

Yogalæreren
Eva Wessel, certificeret yogalærer, som har efteruddannet sig i Restorative Yoga og Somatics Movement Coach (SEC) arbejder som yogalærer og underviser i forskellige yoga workshops og tilbyder yoga retreats. Evas undervisningsform bærer præg af ro og fordybelse, hvor hun giver eleverne et pusterum i hverdagen og en mulighed for at lade yogaen bringe dem ned i kroppen. Læs mere på www.wesselyoga.dk

Vi bor på et hotel med højt personligt serviceniveau:
På rejsen bor vi på det 4+ stjernede hotel Rest Detail Hotel – perfekt til rejsen! Hotellet ligger nemlig i rolige omgivelser, direkte på stranden og har en fantastisk atmosfære. Hotellet er indrettet på fineste vis – forestil dig et dansk badehotel kombineret med Thailands varme og ægte wellness-stemning. Så har du Rest Detail. Værelserne hedder Rest Green og er flotte, lyse og ikke mindst rummelige.

Læs mere om hotellet på Bravo Tours hjemmeside.

Pris pr. person i delt rest green værelse: 14.498 kr.
Tillæg ved singlebrug: 2.300 kr. (maks. 2 stk.)

Tilkøbsmuligheder:
Afbestillingsforsikring: 399 kr. pr. person
Rejseforsikring: 709 kr. pr. person

Tilbuddet inkluderer:
• Fly Billund – Bangkok t/r (med Finnair – der er flyskifte i Helsinki)
• Mad ombord på flyet
• Bagage 23+8 kg
• Transport lufthavn – hotel t/r
• Ophold på Rest Detail i Rest Green værelser
• Morgenmad på hotellet
• Adgang til yogaområde både indendørs og udendørs
• Yoga undervisning som beskrevet i program med underviser Eva Wessel
• Dansk rejselederservice

Tilmelding
Til Bravo Tours på telefon 9627 3777 eller på Bravo Tours hjemmeside her.

Du er altid velkommen til at kontakte yogalæreren, Eva Wessel på telefon 51342507 eller på mail [email protected], hvis du skal have noget uddybet vedrørende yogaundervisningen.

Der er max. 12 pladser, så vent ikke for længe, hvis du ønsker at være med.

Glæd dig til en afslappende yogaferie i Thailand!

Eva