Hej, mit navn er Eva Wessel og jeg er vild med yoga

Tid til ro og fordybelse

Alt min undervisning bærer præg af ro og fordybelse. Jeg vil gerne give dig et pusterum i hverdagen og en mulighed for at lade yogaen bringe dig ned i kroppen, løsne for spændinger, så energien kan flyde frit, hvilket efterlader både krop renset og sind roligt. 

Jeg inspireres af naturen, som er helende for os. Naturen har sin egen rytme og langsomme tempo. Processer i naturen kan ikke forceres, naturen har ingen deadlines, her kan man bare være.

“Jeg har fået mere balance og kropsbevidsthed. Mere smidighed og velvære. For mig har det været ren selvforkælelse. Tænk sig, at træne kroppen på så behagelig måde. Yogaen har også båret præg af noget meditativt og afstressende. Din rolige og anerkendende undervisning er for mig helt perfekt.”
Mette, konsulent/projektleder
Eventyret startede i 2003

Min store interesse for yoga startede i 2003, da jeg i forbindelse med ondt i ryggen og mangel på energi begyndte at gå til yoga. Jeg ledte på daværende tidspunkt også efter en motionsform med en større dybde rent mentalt end traditionelle motionsformer. Yogaen skabte forandringer indeni og omkring mig, så jeg fik en bedre balance mellem krop og sind, hvilket gav mig klarhed og mere energi.

Eksamineret yogalærer fra Dansk Yogauddannelse i 2015

I juni 2015 blev jeg eksamineret yogalærer fra Dansk Yogauddannelse, som er en 2 årig uddannelse og omfatter mere 850 timer med anatomi, filosofi og analyser af yogastillinger. I det daglige underviser jeg i Yoga, afspænding og meditation. Jeg underviste også i en periode som gæstelærer på Dansk Yogas yogalæreruddannelse i Vejle. Denne uddannelse, som jeg selv har taget, er en af de grundigste i Danmark.
I løbet af 2017 har jeg undervist på Dansk Yogauddannelse som gæstelærer. 

Restorative Yoga i 2016

I juni 2016 gennemførte jeg en efteruddannelse indenfor Restorative Yoga (genopbyggende yoga). Min øgede viden bruger jeg på mine workshops og ved eneundervisninger i Restorative Yoga. Læs mere om Restorative Yoga her.

Somatics Movement Coach 
I september 2017 blev jeg uddannet og eksamineret Somatic Movement Coach i Dublin, Irland. Somatic Movement Education (SME) kombinerer yoga og moderne neurovidenskab. Den kan fx anvendes til at løsne stramme muskler og dermed reducere muskelsmerter, samt kroniske smerter. Somatics er en hurtig og sikker måde at nulstille kroppen, hvis du træner meget eller er idrætsudøver. 
Eksamineret i Hormon Yoga terapi i 2019

I juni 2019 blev jeg eksamineret i Hormon Yoga Terapi hos selveste Dinah Rodrigues fra Brasilien, som har udviklet metoden til kvinder ved menopause. Hormon yoga er en naturlig måde at harmonisere, stimulere og afbalancere den kvindelige hormonproduktion og mindske eller helt eliminere de gener, som kvinder oplever før, under og efter overgangsalderen.

Hormon Yoga Terapi er gavnligt for kvinder over 35 år, kvinder med hormonforstyrrelser (PMS, stærke menstruationssmerter, Poly Cystisk Ovarie Syndrom (PCOS) og især kvinder, som lider under overgangsalderen (menopause). Hormon Yoga Terapi kan også være meget gavnlig for kvinder, der ønsker at blive gravide.

Oprindeligt er jeg uddannet cand. phil. i erhvervsøkonomi og i logistik. Jeg har mange års erhvervserfaring fra den finansielle sektor både i ind- og udland