Yoga i Domen

Et stemningsfyldt og unikt yogarum for enhver uanset alder, fysik eller erfaringer med yoga. Yoga er for alle.

Hjertelig velkommen til Yoga i Domen – en kuppel skudt op af skovens muld, kun 5 min kørsel fra Hernings centrum.

Mit ønske er at give dig en rigtig skøn yogaoplevelse. Her tilbyder jeg yoga for alle, uanset din fysiske form, alder og erfaringer med yoga. 

Den stemningsfyldte Dome er på i alt 160 kvadratmeter, hvoraf de 130 kvadratmeter er i stueetagen og de 30 kvadratmeter på den svævende etage.

Mens du bliver guidet igennem yogaøvelserne, oplever du naturen fra græs til trækroner, som bliver trukket ind i Domen af vinduerne i flere lag oven på hinanden.

På hvert hold er der plads til max 10 deltagere, så der er god plads til alle, hvilket gør, at alle er sete og der tages hensyn til deltagernes behov og ønsker. Niveauet bliver altid tilpasset deltagerne på holdet.

Inden yogaen har du mulighed for at nyde en skøn og nærende ayurvedisk te, som hjælper dig med at tune ind på stemningen og forberede dig til yogaen. I Domen anvender vi kun økologisk og bæredygtigt yogaudstyr.

Yoga event i domen

Gør en særlig dag endnu mere speciel med et yoga event i domen. Har du noget at fejre, skal I have et socialt arrangement på arbejde eller vil du være sammen med din familie eller venner på en aktiv eller mindful måde, så overvej et yoga event I domen.

I dialog med dig sætter vi rammen for et yogaevent med mig som yogalærer.

Oplev Yoga i Domen på en af mine workshops eller tema yoga
Brug for personlig instruktion?

Eneundervisning er for dig, der har brug for personlig instruktion eller hvis du ikke kan deltage på ugeholdene og gerne vil arbejde med yogastillingerne derfra. Det kan være, at der er noget fra yogaen, som du gerne vil gå i dybden med eller også har du nogle helt andre grunde til ønsket om eneundervisning.

Eneundervisningen kan tages som enkelte timer eller i et forløb, alt efter dit behov og dine ønsker.

Jeg tager altid udgangspunkt i din situation. Mit udgangspunkt er der, hvor du og din krop er lige nu.

Sådan foregår det

Vi starter med en samtale, hvor jeg sammenfatter, hvordan yoga’en kan hjælpe dig. Du får mulighed for at købe et individuelt yogaprogram, som vi gennemgår og som du efterfølgende kan træne derhjemme.

Det er muligt at få parundervisning, hvis I er to, der har lyst til at lave yoga sammen. I disse undervisninger vil jeg fokusere på jeres specifikke behov og ønsker.

Det er ligeledes muligt at blive undervist hjemme hos sig selv, evt. mod et transportgebyr, hvis det er udenfor Herning.

Priser
Pris for eneundervisning
DKK 750,-
Varighed: 60 min.
Pris for parundervisning
DKK 950,-
Varighed: 60 min.
Individuelt yogaprogram
DKK 300,-