Det siger eleverne


“Det er godt både at have øvelser, hvor åndedrættet og det mentale er i fokus og hvor der er fokus på styrke og udstrækning. Godt med begge dele. Din stemme og din ro giver noget godt til mig og egner sig fantastisk godt til yoga. Du er god til at instruere og få mig ind i øvelserne. Det har også været godt, at du er så opmærksom på os. Jeg oplever at få en mental ro, når jeg har været til yoga hos dig, hvilket er en stor gevinst for mig.”

Henny, dagtilbudsleder


“Jeg har fået mere balance og kropsbevidsthed. Mere smidighed og velvære. For mig har det været ren selvforkælelse. Tænk sig, at træne kroppen på så behagelig måde. Yogaen har også båret præg af noget meditativt og afstressende. Din rolige og anerkendende undervisning er for mig helt perfekt.”

Mette, konsulent/projektleder


“Yogaen giver mig en indre ro, balance i min krop og sjæl. En fordybelse, styrke og smidighed. Jeg får løsnet op for spændinger i kroppen. Yogaen hjælper mig i bearbejdningen af min sorg efter, at jeg pludseligt og uvarslet mistede min mand.
Du formidler yogaen på en meget behagelig måde. Du har en høj faglighed og er altid meget forberedt. Dit store engagement smitter af på mig som elev. Du er meget omsorgsfuld, rigtig god til at komme med rosende bemærkninger. Jeg ser frem til hver eneste yogatime.”

Helle, sygeplejerske